Mangold är en fondkommissionär som erbjuder moderna finansiella tjänster till företag, institutioner och privatpersoner. Vår vision är att bli det naturliga valet för företag och personer med potential.

Vår verksamhet innefattar värdepappershandel, corporate finance, emissionstjänster, kapitalförvaltning och market making. Vi är en av de marknadsledande likviditetsgaranterna och uppdragstagarna som Certified Adviser på NASDAQ OMX First North.

Mangold står under Finansinspektionens tillsyn och bedriver värdepappersrörelse enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden. Mangold är medlem på NASDAQ OMX Stockholm, AktieTorget och Nordic Growth Market samt derivatmedlem på NASDAQ OMX Stockholm. Mangold är även clearingmedlem och emissionsinstitut hos Euroclear Sweden.

För oss är det viktigt att du som kund kan nå Mangold när du själv behöver det, oavsett vad du gör eller var du befinner dig i världen. Genom att vara mer nåbara än alla våra konkurrenter ger vårt team av experter dig bättre möjligheter till goda affärer. Detta oavsett om du kommer förbi på kontoret, ringer, chattar, mailar eller skype:ar med oss. Vi arbetar för dig när du behöver oss.