MENTOR

Mangold Fondkommission är en av de ledande aktörerna som Mentor på Nordic MTF. Nordic MTF är Nordic Growth Markets lista för handel i icke börsnoterade aktier. En investerare bör ha i åtanke att aktier som handlas på Nordic MTF inte är börsnoterade och att bolag därför inte omfattas av samma regelverk till skydd för aktieägare som börsnoterade bolag. Bolag vars aktier tas upp till handel på Nordic MTF måste utse en mentor som skall vara bolaget behjälpligt i ett antal aktiemarknadsrelaterade frågor under de två första åren som bolagets aktier är listade på Nordic MTF.

Mangold Fondkommission är Mentor för nedanstående bolag som handlas på Nordic MTF. För mer information om Nordic MTF se: http://www.ngm.se/nordic_mtf/listning/.

KONTAKT

Chef Investment Banking

Charles Wilken

charles.wilken@mangold.se
+ 46 (0)8 503 01 558

 

Chef Corporate Finance

Erik Josefsson

erik.josefsson@mangold.se
+ 46 (0)8 503 01 560

BLI KUND

I Mangold finner du en aktiv motpart som värnar om de mål som du har för ditt sparande. Du erbjuds en konkurrenskraftig tjänst till ett konkurrenskraftigt pris. Du erbjuds ett av marknadens bredaste produktutbud och ett av marknadens mest flexibla Investeringssparkonton.

 

Bli kund genom att klicka här